Ngamen 7 - Zagita (Dangdut Koplo)

DOWNLOAD :
* Klik Tombol Diatas Untuk Download Lagu Ini



Ngamen 7 - Zagita - Dangdut Koplo - This song just for preview, please buy MP3 Original and use ringtone for the artist can be work. We do not save this file, we only provide the latest song info. So we do not save this file in the data base MusikMokonk

Info : Hadir pertama di MusikMokonk lagu Ngamen 7 bersama Zagita dan bukan Sagita. Dengar-dengar ini sama kaya Sagita cuma saja beda manajemennya.

Judul : Ngamen 7 (Bapak Koclok)
Artis : Vivi Rosalita
Orkes : Zagita


Lirik Lagu Ngamen 7

Aku iki pancen dadi wong ora duwe
Awet cilik aku di tinggal ibuku
Patang wulan dudo bapakku rabi meneh
Entuk mbok rondo seng bokonge semloheh

Bapakku luweh sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anake dewe
Bapak lali pangan lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku

Mugo - mugo bapakku ndang elingo
Mugo - mugo bapakku ndang ngertio
Aku neng kene keloro - loro
Kepingin sambat nanging karo sopo

Aku ora njaluk dunyo lan brono
Seng tak jaluk kasih sayang wong tuwo

Saben dino aku mangan golek dewe
Panas udan aku tetep nekat wae
Neng bis kota kui dadi kantoranku
Emper toko sing dadi istanaku